Lördag

Vi har varit ute och letat efter våran lilla misse som snart ska få små kattungar! Som tur var kom hon nyss in :D Monica och pappa är i Barcelona nu, så vi alla syskon är här hemma. 
Sitter och skriver med lite olika och så nu. 
Vet, har varit jätte dålig uppdatering i veckan, sorry.. 
Men hörs puss
 
 
 

Gråt inte älskling

 
 
 
 
 
 

tagga match

Har haft utväcklingssamtal idag, för typ en timme sedan. Det gick jättebra och jag är jättenöjd! Så nu ska vi "fira" med att äta ute och sedan gå på match på Nya Söderstadion (Tele2 Arena). Hammarby-Falkenberg. FORZA!
Älskade Söderstadion :.(
 
Bara så ni vet koppierar jag ofta inlägg från min egna blogg till denna när jag inte hinner skriva två olika! Hoppas ni förstår att det inte alltid hinns. Men när jag hinner ska jag försöka skriva två olika.
 
 

Helgen

I lördags "firade" vi ju min storasyster på Tyresö slott, efter det åkte vi hem till oss och åt middag och lite sånt. Vaknade runt tio imorse, runt ett drog vi in till Skansen med Sandra och dom. Vilket var jätte mysigt, ❤ var där ungefär hela dagen, åt middag hos Sandra och nu är jag på väg hem igen. Det var typ min helg, kram


trött

Har haft en gospelkonsert idag med klassen och massa andra klasser i skolan + andra musikklasser mf.
Vi hade rep kl 14.00 och jag var på landet innan så vi fick sätta klockan på 09.30, äte frukost, packa och åka kl 11.00. Var så stressad för jag kom hem kvart i ett och skulle åka halv två, men hann ändå (rimmade haha). Är supertrött nu, kan inte beskriva kännslan efter konserten idag... Gud, var trött i hela kroppen.
Men ska inte klaga nu!
Imorgon slutar vi typ kvart i 11 eller kvart över, kommer inte ihåg. Kommer bara ha en lektion som är hemkunskap, och sedan lunch och den åker man hem innan så att man får äta lunch i lugn och ro hemma hos sig. Sedan blir det utväcklingssamtal kl 14.45 så aa. Sedan på tis kommer vi också sluta tidigt vilket också ska bli otroligt skönt! Vi har ett hopp om att vi ska sluta ännu tidigare, men det får vi se!
 
Nu ska jag ta det lugnt och sedan gå till sängs, vet inte när men det blir nog ganska sent idag. Vi får la se ;)
 

3 skoldagar

Har gått tre "riktiga" skoldagar har varit helt okej ändå och nu är det helg, så drar till Stockholm imorgon. Vi ska fira min storasyster imorgon också! Sen får vi se vad som händer. Nu ska jag titta vidare på teen wolf.
Hoppas ni får en bra helg! 
Kram
 

2 dagar i den riktiga skolan

Ja, nu har jag redan gått två dagar i den "riktiga" skolvärlden, med riktiga schemat och riktiga lektioner. Vi har redan fått en ganska stor eng-läxa till onsdag och så har jag utväcklingssamtal på mån så jag har lite att jobba med eller j inte jättemycket men ändå en del. JAg har suttit och verkligen arbetat igenom eng-läxan idag och igår men är ändå inte klar. Men jag vet inte. Kanske jobbar lite väl mycket, men ska försöka att vara riktigt noggrann på läxor nu för tiden.
Men när mamma kommer hem drar vi och tränar. Imorgon blir det mäntorsdag vid Zinkensdamn med klassen, vilket ska bli skönt! Vi har ju sååå länga dagar nu, men imorgon slutar vi klockan 13.30 typ! Så det ska bli jäkligt skönt! Kommer sätta på mig nogåt slappt eftersom vi typ ska "leka lekar" mm.
Åhhhh, sommaren har varit så fantastisk! Speciellt de veckorna på landet! Jag säger bara Stockholms Sjärgård asså ♥

Första skoldagen

Japp, då var den första skoldagen avklarad! Allt kändes som vanligt, förutom att vi hade två nya i klassen som verkade jätte trevliga!
Vårat schema var skit! Vi kommer sluta 15.45 nästan varje dag! Jättejobbigt. förstår inte hur de tänker, när ska vi hinna plugga. Och jag som ska börja på Friidrott, kommer jag hinna med pluggandet också ???
Men det tror jag nog, kommer kanske bli lite ovant i början, men man vänjer väl sig.
 
Idag har vi bara haft mentorsdag. Börjde 09.00 och slutade 13.40, imorgon blir det enligt schemat så då börjar vi 08.15 och slutar 15.45. Yey...
Men jag orkar faktiskt inte skriva mer om skolan.
 
När mamma kommer hem drar vi och tränar, vilket ska bli sjukt skönt efter en varm dag på skolan!
Saknar sommarlovet!
Hoppas ni har fått en bra skolstart!
 

Skolstart

Imorgon är det skolstart för mig, Emma. Vet inte riktigt hur jag känner inför det. Blandade kännslor. Ska bli sjukt kul att träffa alla kompisar men jag vet inte hur det känns med själva skolan.
 
Göteborg har i alla fall varit helt fantastiskt! Roger Waters konserten var helt otroligt bra! Nu förstår jag att jag verkligen är ett STORT fan, för jag började gråta när han steg in på scenen! Alla låtar var otroligt bra och om han kommer till Sverige igen så är det ett måste för mig att gå igen. Men om Pink Floyd kommer blir jag nog helt lyrisk! Det stora bandet Roger var med i förr!!! Herre vad galen jag skulle bli! Men jag kommer nog inte skriva om så mycket utan ni kommer kunna se allt i bilder. Men det är lite tråkigt, för för er som inte varit på hanns konsert, ni förstår inte hur det känns. Det är inte bara en konsert. Han sjunger om hans uppväxt och om hur jobbigt han hade vid vissa perioder osv osv. JAg är sjukt tacksam över att jag fick gå!
 
Två bilder från någon "The Wall" konsert han gjort. Från google! Skulle velat såtta såhär nära på Ullevi, fatta vilka bilder jag skulle kunnat ta då! De bilderna jag har nu blev inte de bästa men aja. Om jag skulle stått så nära skulle man fått stå, och vi hade sittplatser men aja, jag ska INTE klaga!
 
 
 

Stockholm Mean Machines vs Västerås Roedeers

Igår var jag då på Elinas match i Amerikansk fotboll Stockholm Mean Machines vs Västerås Roedeers. Hon spelar i Stockholm Mean Machines, Stockholm vann med 66-00! Såklart höll vi ju på Stockholm dårå! 
 
Idag var ju första skoldagen.. Guuud va fort sommarlovet har gått! Gjorde ändå inte så mycket, fick våra skåp och körde 7-kamp typ. Efter skolan drog vi in till stan en stund. Försöker få tag i Julia som inte svarar..
men ah hörs! 
 

Best friends

Igår åkte vi in till stan en stund, åt lunch där och så. Sen resten av dan gjorde jag inget speciellt.
På kvällen skrev jag, julia och emma en stund, hände en grej som dom tydligen ska berätta någon gång idag.. Egentligen ville hon inte ta det på sms men jag kommer nog inte komma upp till Stockholm på ett tag nu, så vi ska ringa sen! Blev asorolig när hon sa att det var allvarligt och inte ville ta det på sms..Dom är två av mina närmsta och bästa vänner så ah, nu sitter jag bara och väntar på att dom ska ringa mig. Puss älskar er! <3 
 
Men skriver mer imorgon, hörs! 
gammal bild<3

Göteborg

Imorgon åker jag till Göteborg och detta supercoola hotell! -->
Så det kommer nog inte bli så mycket bloggning från min sida i helgen och nu innan skolan börjar. Men jag önskar er alla ett bra slut på sommarlovet!
Jag ska i alla fall ta vara på det in i det sista!
På hotell Gothia Towers kommer jag befinna mig de kommande 3 dagarna!
 
 
 

23.20

Sitter på bussen från Stockholm till Västerås, har varit på Gröna Lund typ hela dan med tuva❤
Haha hände massa saker och ja, vi typ dog.
Vi tog bussen imorse kl 8.45...så vi kommer nog somna nu på bussen..
Men ah det är vad vi gjort idag, hoppas ni haft det bra!


"Snabbinlägg"

Kopierar snabbinläggsrubriken jag ;)
Haha, men i alla fall. Idag blir det inte så mycket gjort för mig, i alla fall inte nu innan mamma kommer hem från jobbet för då ska vi dra iväg till FarstaC och kolla runt lite, vilket ska bli kul eftrsom jag har varit borta ett tag nu på Gotland med Josephine.
 
Har inte skrivit så mycket om Gotland men som Josephine skrev har vi mest gått runt träffat människor, pratat med roliga människor och mer. Vilket har varit rätt kul faktiskt!
 
Men hoppas ni får en bra dag! Bilder från Gotland kommer väl upp lite senare när vi har fixat klart alla. För jag har på min kamera och Josephine har på sin :)
 
Men aja, ha en bra dag!
 
Och Josephine , lycka till med nya rummet! Jag kommer när det blir klart :*
Det här var bra länge sedan, i början på sommarlovet. Tiden har gått så snabbt :/
 

Home

Ja, som Emma skrev så har vi ju inte bloggat något under tiden vi var på Gotlad.. Men ja det var ju medeltidsveckan när vi var där, så vi gick mest runt på marknaden, tog lite kort träffade och snackade med massa olika random folk! Var typ ute varje kväll och så. 
 
Idag har vi varit på ikea och köpt lite möbler till mitt nya rum som nog snart är klart! yaay
<3

Dålig uppdatering

Förlåt om vi lovade er bra uppdatering under vecka då vi var på Gotland, så blev det ju ej.
Men denna vecka kommer ni nog få lite bilder därifrån! 
Har varit lite sjuk så orkar inte sitta här och skriva blogginlägg idag, tyvärr!
Kram
Bild från Gotland, tagen av Josephine
 

Gotland

Nu är klockan 12.06 och vi ska om typ 25 minuter till Nynäshamn, ta båten därifrån över till Visby!
Ni kommer få uppdatering under veckan. Hoppas ni får en bra dag<3
 
 

Idag

Idag har vi varit på Grönan i stort sett hela dagen, i detta underbara väder!

Imorgon ska vi åka till... Gotland tillsammans , det ska bli jättekul, och vi stannar till lördag sedan åker vi hem :)

Så nu ikväll har jag ( emma )varit i fullt sjå att packa min resväska för förhoppningsvis 4 varma och soliga dagar på Gotland!

Men imorgon när vi är på båten, eller innan kanske ni får lite uppdatering av oss båda tillsammans!
God natt!


Jag idag

Ska snart dra till tunnelbanan eftersom jag och Josephine ska in till stan och gå på Grönan idag! Ska bli kul att träffas och göra något!
Ikväll blir det också lite roligare än vanligt eftersom Josephine också ska sova här och imorgon ska vi dra någonstans, var får ni veta ikväll ;)
 
Men här kommer min outfit idag:
  • Kofta - Veromoda
  • Linne - Åhléns
  • Shorts - Levis
  • Armband - Någon affär på Öland som jag inte vet namnet på
Ha en bra dag!
 
 

På väg hem

Sitter i bilen på väg hem från Öland! Har haft en helt obeskrivligt bra vecka här! Lite regn i början i Borgholm, men sedan när vi kom till Löttorp blev det kanon! Så nu har vi haft 3 dagar i soligt väder och temperatur på runt 25-30 grader!

Men när jag kommer hem ska ni få lite bilder och uppdatering!
Imorgon ska jag träffa Josephine igen så då kommer ni nog få uppdatering från oss tsm :)


Siarö

Sitter i bilen på väg till min storasyster och hennes familj som är på Siarö! Det var as längesen jag träffade dom. Ska stanna där under helgen.
Gud va varmt det är idag åh vill bara bada! ☀


RSS 2.0