Gröna Lund

Står i kö för att åka Pop-Expressen! Vi kommer vara här typ hela dan drar hem sen mot kvällen. Emma och Julia följer med hem till mig så sover dom över, kanske träffar Daniel när vi kommer hem😊 Dom sover till torsdag❤
Hörs senare puss


Idag, imorgon

Vaknade vid tio ungefär, gjorde inte så mycket innan lunch. Efter lunchen drog jag in till Tuva sen cyklade vi och hämtade upp Kajsa. Sen cyklade vi till typ en strand som vi inte hade varit på tidigare men vi hittade ju rätt så ah. Blev ju typ ingen sol idag helt, mest moln men man ska ju tydligen få färg ändå😊 Efter det cyklade vi hem till Tuva och såg på en film och så❤
Imorgon åker jag till Stockholm igen, ska gå på bio med Elina och Jesper mina syskon. Sen sover jag hos Elina❤
Hörs!


hemma

Idag har vi kommit hem från landet! Och imorgon drar vi vidare till Öland. Ska bli jättekul! Hoppas bara på bra väder!
Ville egentligen inte åka hem idag för jag och mina kompisar på landet har haft en så bra vecka. Vi har cyklat till en badplats där vi aldrig varit förut med hopptorn och mera! Där fanns det också jättemånga barn/tånåringar i vår ålder, så det var kul att veta!
 
Vi har också bestämt en jätterolig sak för mig när jag fyller 15. Jag ska ta moppekörkort och sedan få den moppen jag vill ha!!! Ska bli så himla kul att bara köra runt här hemma och på landet!!!
 
För det finns typ 10 st som bor på samma gata på landet som har moppar som åker ungefär varje dag, och det har fått mig att vilja ha en ännu mer och bara njuta av att köra den!
Ungefär en sån här ska jag få -->
Men den blir nog bara svart den jag får, men typ en sådan här.
ska bli så jäkla kul! Kommer längta ihjäl mig!!! Och jag ska jobba för den också !
 

Hemma igen

Japp nu är vi hemma igen efter ha varit i England i fyra dagar, orkar inte skriva det vi gjorde varje dag och så haha! Men ja vi träffade lite släkt och så. Men ni får lite bilder iallafall ✌ 
Jag vet att det bara är bilder från typ en kväll men aja hahah😂
 
 

hej

hejhej! Nu sitter jag här på landet och väntar på att mins kompisar ska komma hem från Norrtälje så att vi kan dra och bada! Det här varit en väldigt najs dag här, fint väder, sol och varmt! Hoppas bara att det vädret håller i sig.


landet

 
Gamla bilder från i början utav sommaren... Guuud vad sommarlovet gått snabbt. Vet att det är några veckor kvar men jag kom ihåg när det bara hade gått typ 5 dagar, och det kändes som att detta lov skulle vara långt och härligt! Men allt har gått såååå snabbt, även om det varit härligt.
 
 
 
 
 
 
 

England!

Nu sitter jag i bilen på väg till Arlanda, vi ska möta upp min kusin där sen tar vi flyget mot England! Yaay 😄
Sedan ska vi tydligen mellanlanda i Amsterdam, och sen vidare.
När vi är framme står mormor och morfar där och väntar på oss. Woop woop❤✈


kvällen igår





kvällen igår bestod av en liten kort joggingtur och sedan en längre cykelrunda med pappa rund området där vi bor. Var faktiskt riktigt skönt! Idag åker vi hem för att gå på premiärmatchen på Nya Söderstadion ! <3

en liten runda

tänkte ta en lite joggingrunda såhär på kvällskvisten. Känner mig ganska motiverad, så nu kör vi!



skärgårdsradion

Nadja har åkt hem och jag sitter här i våran stuga och lyssnar på sjärgårdsradion. Tycker det är så mysigt att sitta och hörs på sjärgårdsvädret osv. Verkligen sommarkännsla!
Men nu ska jag och pappa spela Chicago!

bild från den lilla kryssningen vi var på under dagen i förrgår :)

idag

Jag och Nadja kom helt "random" på att vi ville träffa några kompisar som också har landställe där jag har mitt landställe. Så vi ringde upp dem igår kväll och frågade om de ville ses, och ja! Så vi sov över där tills idag. Gustav och Leo heter dem.
Och idag blev vi bjudna på lunch hos en annan killklasskompis, Karl, på Blidö, som ligger nära mig, och hos honom var en annan klasskompis, Sigge. Och där har vi varit ungefär hela dagen! Jättekul här vi haft det också!
Nu är vi påväg hem och snart ska vi köpa glass :) När vi kommer hem blir det nog filmtittande och/eller en cykeltur ;)

här kommer 2 bilder från igår. ( vi åkte ju Viking Line då också )

Vi gick upp och dansade lite på dansgolvet också. Lite spontant sådär ;)


Denna bild tog jag igår innan vi skulle ta ett kvällsdopp.



Stockholm

Nu sitter vi i bilen på väg mot Stockholm, ska möta upp några kompisar så ska vi åka till Gröna Lund!❤ Sen efter det drar jag hem till mamma och sover där och så.
På lördag drar jag och min kusin till England där mormor och morfar är, ska bli mysigt!


Båten!

Har precis varit ute med båten! Jätte soligt och fint väder. Vi åkte ut nån gång runt halv 11, åt lunch på nåt berg där och sen solade vi ute på havet!
Brände dock benen.. Hahah bra jobbat✌


Viking Line

Vi har precis ätit klart buffén här på båten! Så himla gott! Snart ska vi nog gå till Taxfreen och kolla lite, sedan blir det nog en liten rundvandring på båten för att "lära känna den bättre".
hoppas ni hat en bra dag i det fina vädret!





Snabbt inlägg

Igår åkte vi in till stan en stund och gick runt där.
Nu ligger jag och Elina (min syster) och solar och lyssnar på musik 👌
Drog ut två tänder på morgonen idag bara för att jag ska få tandställning i höst så ah, det gick bra! ✌ Så nu kan jag antagligen inte äta vanlig mat så det blir väl soppa för mig, hahaha 😂

Ha det bra❤


dagens outfit

 
 
 
Det var jag idag!
Ska in till stan med Olivia ett tag nu, sedan ska vi hämta upp Nadja som ska följa med till landet! Ska bli jättekul :)
Vädret här ser ganska lovande ut och det ska bli skönt att komma ut ett tag.
Får se om jag kommer hem med något nytt idag då! förhoppningsvis, ja :D
 
 
  • Kofta - Zara
 

godnatt

Idag har vi hållit på att boka biljetter till en sak som jag ska följa med Josephine till i Augusti. Ni får veta vad då! hemliiisss, hehe, nej men ni får veta det senare, typ då.
 
Imorgon kanske jag ska åka in till stan med en kompis och senare åker jag Nadja och pappa till landet tsm. Ska bli jätteskönt att komma ut igen!
 
Idag har jag bara suttit hemma, snackat med kompisar via telefonen och suttit vid datorn. Tänkte fortsätta med det nu. Tänkte gå in på Netflix och kolla på en serie som jag kolla på där, Life Unexpected. Jättebra serie !
 
Ha det bra, godnatt!
I våras på landet! Gud vilken skillnad det är på alla årstider. Väldigt häftigt ändå när man tänker på det ;)
 
 

summer inspo

 
bilder från We Heart It
 

things we left behind

 
 
 
-
 
 
 
 
 

hemma från landet

Yes, rubriken säger en del. Idag åkte jag och mamma hem från landet, men jag och pappa åker upp igen på ferdag kväll och då ska också min kompis Nadja följa med :) Ska bli kul!
Men när jag och mamma kom hem var det ju inte så fint väder så vi åkte in till city och kollade i lite butiker. Fick hem 2 saker, kanske kommer bilder senare.
 
Men i alla fall, min mobil är lite krånglig just nu så vi gick till en snubbe som tydligen skulle kunna fixa den, men tydligen inte. Det enda han gjorde var att radera alla mina appar och musik... Kul. Så nu håller jag på att synkronisera alla appar och musik och så till mobilen. Som tur är hade jag sparat allt på datorn (på iTunes) så nu kommer allt tillbaka!

Men min kamera kommer nog inte funka. Han sa att jag skulle "uppdatera" den till en äldre version, för att den nyaste versionen man kunda uppdatera iPhonen till har tydligen ställt till det för många...
 
bild från i början utav sommaren.
 // Emma
 
 
 
 

Lördag

Vaknade vid 10- halv 11, idag händer inte så mycket tror jag. Senare ikväll kommer några som ska äta middag här.
Min förkylning har äntligen börjat bli bra! 😄

Bloggade ju inte igår men gjorde inte så mycket, tittade på Teen Wolf, följde med in till stan en snabbis så fick med mig två par shorts hem😊
Saknar mina två kompisar som är i Tyskland, vill att ni ska komma hem nuu! ❤

Men aja ni får ha det bra så hörs vi!

//Josephine 

Bilder från när Emma va här! 


Fredag!

Idag är det fredag och mina planerar är följande:
• sola i detta fantastiska vädret ( inte ett moln på himmelen! )
• Kolla på en seglartävling som en utav mina kompisar är med i
• åka in till Norrtälje och hämta pappas mobil, och förhoppningsvis köpa en ny bikini till mig
Sedan bara chilla här på landet, ta ett kvällsdopp och spela kort eller något :)

Denna dag blir nog riktigt bra, trots att min hals aldrig förbättras...

// Emma
( många sådana här bilder blir det nu på Ipaden )


Mår skit

Hej alla människor!
Jag mår verkligen inte bra... Min hals bara värker och värker och mitt huvud sprängs snart. Hatar verkligen att vara sådär halvsjuk...
Men men... Idag har jag inte gjort så mycket ä, snart eller aaa kl 19.30 eller 20.00 ska jag träffa mina kompisar som jag nästan bor granne med här på landet, vi ska ta kvällsdopp eftersom det fina vädret äntligen återvänt!
Det kanske inte är en sådan bra idé att bli kall och så nu när man är lite sjuk men jag måste ju få ta ett kvällsdopp, är så taggad på det nu ;) haha.

Men ha det bra då så skriver jag senare!
Här kommer en bild från förra veckan när vi var ute med båten --->
// Emma


Navelpiercing

Åhh jag vill verkligen ha nevelpiercing!
Får jag det? nej. Eller asså jo jag får det för pappa men inte för mamma, har försökt övertala henne men det går sådär. Tycker faktiskt att jag kan få det eftersom att jag ska få tandställning till hösten och innan det så måste jag dra ut fyra tänder så att alla tänder ska få plats. Men jag hoppas på att hon kan säga ja nu under sommaren haha får se hur det går!
Hahah har suttit och kollat vart man kan ta det och så antingen i Stockholm eller i Västerås.
 
Annars gör jag inget just nu, vill att min förkylning ska ge sig snart, får ju egentligen inte vara ute i solen och bada för då dröjer det bara längre såå ah.
//Josephine
Vill haaaa!

Torsdag

( Vet att jag är kass på rubriker) Idag har det blivit fint väder här på landet igen, dock lite blåsigt, men fint.
Nackdelen är att jag mår inte så himla bra... Känns som om jag har en knöl i halsen och kan nästan inte andas... Usch, hatar att må dåligt!
Men jag tänkte ta och sätta mig i solen ett tag nu, vilket jag alltid gör för det är ju så himla skönt!

Igår var jag och pappa inne i Norrtälje för att köpa mjukisar till mig (glömde mina hemma i sthlm) och en mobil till pappa. Lite skillnad mellan de två sakerna :D
Han köpte en HTC och det ska bli urkul att testa den, för jag kommer nog låna den en del nu när min mobil typ inte fungerar... Men vi ska kolla på en ny till mig på fre, förhoppningsvis :)

Mina planer till imorgon skriver jag imorgon!
Ha en bra dag!
( ni får ursäkta mig för de dåliga bilderna från Ipadens kamera...)
// Emma


Dagen

Hej allihopa! Idag skulle jag till läkaren kl 9.45 men nej dom ringer strax efter att jag har gått upp och säger att hon är sjuk, så nu har jag tydligen tid där runt 1 istället. Så nu väntar jag på att vi ska in och hämta ut dom andras pass. Mitt har inte gått ut än så jag fick inget nytt :( 
 
Men ni får ha det så bra i det fina vädret så hörs vi sen! 
//Josephine

Tisdag

Hej och godmorgon! Idag ska våra "familjekompisar" eller vad man nu ska kalla det, åk hem härifrån. Eftersom det är fint väder ska vu nog till en strand Idag med dem innan det far hem mot Stockholm igen :)

Inatt hade jag lite svårt för att sova eftersom deras hund kom upp och lade sig hos mig ett antal gånger. Hon är jättesöt!

Nu hoppas jag på att alla ska vakna snart så att jag kan få frukost ;)

Hoppas ni får en bra dag i solen!

Såhär såg det ut när hon kom och lade sig, hon liksom satte huvudet under täcket och mitt ena ben :D

Förlåt för dåliga bilder men bloggar från Ipaden nu, så kan inte bli mycket bättre.

// Emma


hemma!

Efter fyra varma, sköna och roliga dagar hemma hos Josephine har jag nu kommit hem. Lite tråkigt men ändå kul för då får jag längta tills nästa gång vi ses! Och nästa gång ska bli suuper, vad vi gör då får ni veta då ;)
 
Idag har det varit så himla underbart väder, inte ett moln på himmlen så det var inte så kul att sitta i en buss i 1 och en halv timme direkt. Men, men sånt är livet.
 
Imorgon ska jag och pappa åka till landet och vara där i 3 veckor vilket ska bli skönt!
Om detta väder håller i sig imorgon ska vi troligtvis åka till någon strand och ligga och sola och bara haré gött ett tag :)
 
Hoppas ni har haft en bra dag! <3
// Emma
 
 
 
 

söndag

Vaknade halv tio, åt frukost och gjorde i ordning oss. Sedan gick vi ut och hoppade studsmatta i det varma vädret, gick in och drack en red bull som tydligten hade gått ut i februari... kul
Nu är det dags för luuuunch. 
haha fina.. Idag kommer Emma åka härifrån så ni kommer få uppdatering från olika håll. Men seen ses vi ju igen! :D Ha det skönt i det fina vädret! 

Powermeet

Just nu sitter vi och väntar på att Power meet ska börja typ, för er som inte vet vad det är så är det som en träff alla som har raggarbilar och så kan man stå och titta på haha men ah. Idag vaknade vi runt halv 12, gick upp och åt frukost sen drog vi in till stan och här har vi gått runt sen dess. Vi fick med oss ett par saker var hem. Uppdaterar mer senare

//Josephine & Emma


yaaay!

Hej allihop som har hittat hit! Det här är vårat frösta inlägg på våran nya blogg tillsammans. Just nu är klockan 01.58 och vi sitter hos min (Josephine) farmor och farfar. 
Imorgon hoppas vi på fint och varmt väder eftersom vi ska in till stan. Där ska vi gå runt ohc bara prata om allt! 
Vi båda kom hit idag klockan 15.00 meed bussen, så vi har spenderat typ halva dagen här med en liten kille som heter Liam så nu är vi rätt trötta.. han slutade som liksom aldrig prata.. yay! 
Hoppas ni stannar, godnatt! <3
 
//Josephine & Emma 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0